-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Occidental
Data: 19/01/20 01:48
70kg
peso molt i no magrada gens el meu cos, que puc fer per aprimrme rapidament i efectivament?
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 20/02/2020 12:46

Hola bonica!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

El millor que pots fer si no t'agrades i no estàs a gust amb el teu cos, és anar a un especialista, sigui un dietista o un nutricionista, per a que et faci una dieta en funció del teu cos. Cadascú te un cos i una constitució diferent, pel que no a tots ens funcionen les mateixes dietes, pel que no et fixis en dietes que hi hagi  per internet perquè són generals i pot ser que la persona que ho hagi fet no sigui especialista en nutrició. Cada aliment ens aporta uns nutrients necessaris pel nostre cos, pel que és important que si fas una dieta estigui supervisada per un professional, perquè en una dieta hi ha un canvi d'alimentació. 

No intentis perdre pes molt ràpid, el nostre cos necessita un període d'adaptació a la nova dieta. SOBRETOT, en una dieta es mengen la majoria dels aliments, el tema està en que en una dieta es controla més la freqüència en que mengem els aliments, però TOTS són necessaris. 


Accepta't i estima't

Andrea (psicologa)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: