-
-
Any: 2004
Comarca: Ribera Alta
Data: 22/01/20 16:33
Depilació íntima
Hola!

Des que em vaig començar a depilar les parts íntimes els pèls se m'han fet més gruixuts i forts (Em depilava amb "cuchilla", perquè em fa por fer-ho amb cera).
El que passa és que ara, quan em depilo, els pèls no se'n van del tot, l'arrel es queda.

La meva consulta és: si em depilo amb cera me'ls treuré d'arrel? I quines maneres hi ha de depilar-se aquestes parts a casa?
No vull anar a l'esteticient encara...



Moltes gràcies.
Andrea Esquerdo
Andrea Esquerdo
Data: 20/02/2020 13:49

Hola bonica!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

Si, la depilació amb cera, arranca els pels des de l'arrel, no com la "cuxilla" que els talla. Clar, hi ha bandes de cera i coses similars que pots comprar en un supermercat!

Sobretot si vols depilar-te les parts íntimes que sigui perquè et sents més còmode, no per agradar a ningú, tot i què estic segura que ja ho fas per tu!

No tinguis vergonya d'anar a una estetisient, és una professional que esta formada per a fer-ho!


Una abraçada

Andrea (psicologa)

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: