-
-
Any: 2005
Comarca: Pla de l'Estany
Data: 22/01/20 17:22
Alimentació
Hola,primer de tot fa un temps us vaig escriure però ns si el vaig enviar(ho dic per si veieu dos consultes semblants)
A l'estiu em vaig engreixar i wuan em vaig passar em va caure el món a sobre...Vaig començar a tenir mal sons de que estava molt gorda...Per tant vaig decidir que no podia ser,vaig començar a pendre lexants però no em deixen afecte.Així que vaig decidir que havai de fer esport..
Feia 100 acdominals i altres coses(que ns com es diuen)...Durant l'insi no menjava l'entrepà i el llançava pq em feia angúnia menjar allò,quan arribava a casa per dinar menjava poc...Van comnçar a venir els empaxos i vomitava 2 cops el dia o així...A vegades em faltava el sopar però no sempre...En total vaig aprimar 4 kg i algo amb un més.
Ara menjo normal i tal pq els meus pares venen a mirar com dino...Però tot i així a vegades tinc recaigudes i vomito...Ns que fer pq l'any que ve vull anar a estudiar un trimestre a l'estrenje i si torno a fer merdes no podré anar-hi.
Hi han dos amigues meves que ho saben tot pq va haver-ho un moment que ho vaig explicar...Però ara jo no parlem del tema i no els i dic que a vegades tinc recaigudes..En fi ns que fer.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: