-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Ebre
Data: 23/01/20 18:41
Anonim...
M'agrada el meu cos pero tinc pels per tot arreu i no se com evitar-ho
Judit Àvila
Judit Àvila
Data: 27/02/2020 12:53

Bon diaaaa!!

Entenc que et fagi sentir incòmode tenir pels per tot arreu com comentes!! Primer de tot dir-te que NO ets a l'únic que li passa! A cadascú li surten pels per alguns llocs que ens agradarien que no hi fossin... 

El MILLOR consell que et puc donar és que acceptis que hi son i que formen part de  tu!! Al final, el més important és que et sentis a gust amb el teu cos i que aprenguis a ESTIMAR-LO i ACCEPTAR-LO!!! Ja que el fet de que et surti més o menys pel NO ho podràs canviar!! Pensa que amb els anys perdem pel d'algunes parts del cos i ens en surten per unes altres... I, si estan allà és perquè compleixen alguna funció. Moltes vegades serveixen per protegir-nos d'infeccions i per ajudar a regular la temperatura i altres aspectes del nostre cos.

Si tot i així la idea de tenir-ne  t'angoixa molt, sempre tens la opció de depilar-te. Ara tens mil maneres de poder fer desaparèixer aquells pels que no t'agraden, es tracta de trobar la que millor s'adapti al teu cos i les teves necessitats!! Però, abans de decidir, et recomano que et paris a pensar: Perquè et molesta tenir pels? Perquè t'agradaria fer-los desaparéixer? I, PER A QUI ho fas?

Espero haver-te ajudat i fins la proximaaaaa!!!!!


Judit. 

--
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: