-
-
Any: 2005
Comarca: Montsià
Data: 30/01/20 22:22
No entenc el q em passa
Hola, jo era verge fins fa poc. Vaig tenir relacions amb un noi ( q ja ho havia fet mes cops) amb el q vaig de lio. Em va fer bastant mal i em va surtir sang, ho vaig trobar normal ja q he sentit q a altres noies els ho ha passat. El problema esq laltre dia mentre ell em feia dits em va començar a surtir sang i em va extranyar molt ja q jo ja mhavia masturbat abans de pedre la virginitat. Despres vam intentar mantenir relacions pero em feia molt de mal. L'altre dia em vaig masturbar jo i tambe rm va surtir sang. No se el q em pasa i necesito saver si es normal. Moltes gràcies per adelantat.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 31/01/2020 23:12

Hola!

Doncs és complicat que puguem saber exactament d'on prové aquesta sang, seria convenient poder fer una valoració per la llevadora o la ginecòloga. Una opció pot ser que sigui l'himen, que pot produir sagnats durant les primeres vegades. Si observes que els sagnats no desapareixen, aleshores et recomanem que ho consultis amb el metge.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: