-
-
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 01/02/20 13:31
Retras
Fa mes de 10 dies que m'havia de venir la regla. Hi ha ratos que em noto als ovaris com si m'hagues de venir en uns dies pero no em baixa i porto ja molts dies. He tingut relacions pero sempre amb condó i no s'ha trencat mai. Quina pot ser la causa?
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 01/02/2020 22:28

Hola!

Doncs pot ser degut a diverses causes que s'haurien de determinar en cada cas concret. Si sempre heu fet servir preservatiu i l'heu utilitzat correctament durant tota l'estona on hi ha hagut penetració vaginal, en principi podeu estar tranquils. De totes maneres, si sospites que podries estar embarassada perquè el mètode anticonceptiu ha fallat, et recomanaríem que et fessis un test d'embaràs per descartar-ho.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: