-
-
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 13/02/20 18:28
Tinc dubtes
Hola! Sóc una noia i fa un parell de mesos que tinc una relació amb un noi. Però últimament m’estic començant a fixar en dues noies, una de les quals es molt amiga meva i és lesbiana, hi penso tot el dia amb elles i m’encantaria provar d’estar-hi amb alguna però no sé què fer, ni si sóc bisexual. Tampoc sé com dir-ho a les meves amigues i al meu novio. Agraïria que m’ajudessiu
Helena Angel
Helena Angel
Data: 14/02/2020 00:21

Hola,

La curiositat sexual és una cosa i l'orientació sexual és una altra. 

L'orientació sexual es defineix en funció de qui ens enamorem no en funció de amb qui tenim relacions sexuals. Definir-nos sovint, requereix de temps i vivències.

La curiositat sexual pot aparèixer, l'altre cosa és el pacte de fidelitat que tinguis amb la teva parella. Si encaixa o no. I aleshores decideixis si ho tires endavant o no. 

I per últim, pel que fa al fet de com ho expliques a les teves amigues i a la teva parella, si vols parlar-ne pots proposar-ho com una conversa on preguntes com ho veuen elles "alguna vegada heu tingut curiositat d'estar amb alguna altra noia?", "us agradaria liar-vos amb una altre noia?", parleu-ne, sovint en aquestes converses podem entre veure què pensen els altres, què opinen i poden afavorir a la pròpia reflexió.

Una abraçada i gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
http://www.helenaangel.com/


" style="background-color: rgb(255, 255, 255);">www.helenaangel.com 

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.