-
-
Any: 2003
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 09/03/20 23:21
Problemes perquè ell acabi
He tengut relacions sexuals amb un noi un parell de pics però ell mai s’ha corregut, diu que no sap es perquè, però que si li agrada com ho feim, no me’l acab de creure i a jo hem fa sentir molt malament ja que em fa pensar que no li agrada o no li pos, fins i tot he pensat en deixar de veure’l per això. M’agradaria saber si soc jo es problema o pot ser causat per un altre factor. Gràcies !
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 11/03/2020 22:38

Hola!

Doncs pot ser causat per molts factors que no estiguin relacionats amb tu, amb que no li agradis o no li posis suficient.

Amb la resta de pràctiques sexuals té dificultats? Masturbació ell sol, masturbació compartida, sexe oral...? Moltes vegades els mateixos nervis dificulten que s'arribi a l'orgasme, o inclús la mateixa pressió per haver-ho d'aconseguir poden fer que encara costi més. Intenteu no donar-li massa importància, focalitzeu l'atenció en gaudir, en passar-ho bé, intentar estar el màxim de relaxats possible, i a veure si així la cosa millora.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: