-
-
Any: 2003
Comarca: Menorca
Data: 22/03/20 20:43
Squirt
He tingut un squirt i no se perqueñè ni que és, hem podeu ajudar? Hi ha pagines que diuen que es un orgasme i altres que no, o llocs que diuen que el liquid que surt es fluxe o altres diuen que es una mescla d’orina amb altres coses. Us agrairia l’ajuda.
Bon confinament xd
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 30/03/2020 12:36

Hola!

Doncs la majoria d'estudis comenten que aquest líquid prové de les glàndules de Skene, que estan situades al voltant de la uretra. Aquest líquid és diferent al semen que ejaculen els nois, ja que no conté elements vinculats amb la reproducció. Aquest líquid està compost de glucosa, de fosfata àcida prostàtica o PSP i creatinina, i alguns autors diuen que també hi ha restes mínimes d'urea. 

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: