-
-
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 26/03/20 19:47
EM SENTA TOT MALAMENT
Porto bastant de temps malament i em senta tot malament, el que em diu un amic m'ho prenc com atac, el que em diu la meva parella, no em pot dir res i si em diu alguna cosa que no em senta molt bé ja m'enfado i em fico trista i no vull parlar amb ella. La qüestió és que per culpa meva solem estar malament i solem parlar poc o sempre acabem enfadades... Vull millorar, però nose com evitar que les coses m'afectin tant
Laia Sala
Laia Sala
Data: 01/04/2020 19:29

Hola!


La meva pregunta és: això està passant durant el confinament, o ja és una sensació d'abans?

Si és degut al confinament, és natural tenir dies on et sentis més irritable o enfadada. Deixa-ho clar abans i intenta cuidar també als altres. 

Si és una sensació anterior, et demanaria que intentessis pensar d'on surt aquesta insatisfacció, d'on neix? Té a veure amb tu, amb la relació, amb alguna cosa externa... Localitzar allò que ens fa mal per poder-hi posar nom i entendre-ho, ajuda a trobar-hi solucions. 


Pensa-hi, a veure si pots localitzar d'on neix el malestar. 


Una abraçada!

Laia Sala

@laiasala.psico

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: