-
-
Any: 2006
Comarca: Vallès Oriental
Data: 27/03/20 14:56
La tinc massa gran
Se que pot sonar que vaig de flipant però és que anava a posar-me amb una noia al llit i quan la va veure es va espantar i es que no es que m hagi passat només un cop es que ja no sé què fer
Judit Àvila
Judit Àvila
Data: 30/03/2020 10:26

Bon diaaa!!

primer de tot gràcies per preguntar una qüestió tant íntima!!

Pel que entenc, és que et preocupa que la mida del teu penis sigui un impediment per tenir relacions sexuals. Doncs a nivell pràctic, et diria que tornis a fer la consulta en l'apartat de sexualitat, ja que et podran explicar quines opcions tens a l'hora de mantenir relacions sexuals sanes. Així que el més important és que t'informis bé per sentir-te còmode amb tu mateix i puguis gestionar la situació.

Salutacions, 


Judit (psicòloga)

--

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: