-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/03/20 18:02
No hem baixa la regla
El dia 21 de març m'havia de baixar la regla però no em va baixar, estem a 27 i encara no m'ha baixat. He mantingut relacions sexuals durant el mes però totes amb protecció i amb seguretat però el 27 d'abril vaig mantenir una, amb condó també però hi va haver un fica treu ràpid tot i que no es va córrer. A causa d'això m'he vaig fer un test d'embaràs que va donar negatiu però com seguia sense baixar em vaig rallar i m'he fet un altre, també ha donat negatiu. No se que fer i perquè es em retarda tant?
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 29/03/2020 14:49

Hola!

Si tots dos tests d'embaràs, en dies diferents, t'han sortit negatius, segurament el motiu del retard sigui un altre. 

Generalment tens cicles molt regulars? Hi ha hagut algun canvi important en els teus hàbits? Pensa que l'estrès, una pèrdua de pes important, aspectes hormonals... són altres factors que poden afectar el nostre cicle menstrual.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicòloga

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: