-
-
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 02/04/20 03:16
ELS MEUS OUS!!!🍳
Hola, gràcies per la vostra ajuda!!!
No se si em podríeu ajudar vosaltres, sense haver de demanar ajuda als pares i anar al metge perque ho trobo vergonyos.
Noto com raro els meus testicles, quan se m encongeixen els ous masturbant me o fent esport els testicle esquerre el trobo com mes en fora del dret, en plan el testicle dret esta encongit i l esquerre no acaba d encongir se com el dret i queda com cap en fora i es una sensacio molt pro molt incomode, a vegades quan em passa toco el testicle esquerre per tal de posar lo mes en baix. I quan estan normal els dos(no encongits) el testicle esquerre esta mes en dalt que el dret. El troç de pell, la linea q uneix els dos testicles del penis no esta al mig, esta com mes a l esquerra, casi esta situat al mig del testicle esquerre.
He mirat be els testicles i no estan girats o algo, estan ben situats i tot, pro crec q el problema es de la pell q envolta i uneix els testicles del penis. Masturbant me el testicle esquerre puja i el dret no i es molt incòmode haver de fer cap en baix el testicle esquerre, em fa por per les futures masturbacions, orals de la novia, per no tenir disgust i tenir ho tot be i poder disfrutar. Pot ser q els testicles no tinguin el mateix tamany i per aixo em passi, o per la pell dels testicles, si es per la pell dels testicles q els envolta i uneix amb el penis, es pot operar, o es cancer o algo? i el q em fa mes por son els polvos q els vull disfrutar a tope i ns amb aixo dels testicles....
Ajudeu me si us plau, se q em direu anar al metge i eso, pro em podeu donar un cop d ajuda, ns explicar q em passa o algun simptome o algo
Ajudeu meeee!!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/04/2020 16:58
Hola,

Ens sap greu però el més responsable i ètic que podem dir-te és que ho consultis amb el metge de capçalera o que ho comentis a la tarda jove del Centre d'Atenció Primària (truca abans d'anar-hi per tota la situació d'emergència sanitària que estem vivint).

De totes maneres t'animem a explorar sobre els testicles retràctils per veure si t'encaixa amb la teva simptomatologia. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de l'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat i parella.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: