-
-
Any: 2006
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 14/04/20 14:37
Aigua
Holaa, vec moltíssima aigua, potser 4 litres al dia, no perquè m'agradi l'aigua, al contrari si fos per a mi en veuria molta menys perquè se'm fa molt pesat, el que hem pasa esq a la nit tinc moltisima set. És a dir avans no veia tanta aigua com ara i a la nit hem despertava cada hora per veure aigua. Ara en veig més com te dit uns 4 litres, 0ero a la nit hem segueixo despertant per veure aigua, es com que tinc la gola molt seca tot el rato, i hem fa por que pugui ser alguna cosa del cos que no funcioni del tot be


Depsres una altre cosa, sempre tinc la panxa inflada exageradament, menji i no
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/04/2020 12:22
Bon dia guapa! Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres!

Nosaltres no som metges i no podem respondre a la teva demanda de que tens molta set. El que si que podem suposar, és que al beure els litres d’aigua que comentes, la teva panxa estigui més inflada. Pel que no t’obsessionis amb la panxa, pot ser que sigui a causa de l’aigua. Sigui pel que sigui, accepta’t i estima’t. Una abraçada i ànims per aquests dies de confinament!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: