-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 20/04/20 23:01
Ajuda
M'odio a mi mateixa per el meu cos.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/04/2020 18:16
Bon dia guapaa!  Moltes gràcies per confiar en nosaltres i explicar-nos el que et preocupaa!

Dius que t’odies a tu mateixa perquè no t’agrada com et veus i això et deu fer sentir incòmode i insegura. El primer que et diré és que no ets a la única que li passa. Tots tenim aspectes del nostre cos que no ens agraden o que ens agradaria cambiar, tinguem el cos que tinguem. Però, no funciona així, hi ha parts del nostre cos que no les podem canviar i hem d’aprendre a conviure amb elles. El més important és que t’acceptis i et valoris tal i com ets!!!

Pensa que el "cos perfecte" no existeix perquè la bellesa és relativa, el que els agrada a uns no els agrada a uns altres. I, a més a vegades ens centrem molt en el nostre físic i oblidem que tenim moltes altres coses per les que la gent ens valora!! Ets més que un cos, el teu caràcter i les teves habilitats també conten i això afecta a la imatge que tenim i que tenen els altres de nosaltres mateixos. Et proposo un experiment perquè aprenguis a mirar-te amb bons ulls, perquè sino ho fas TU, ningú ho farà. Ficat davant del mirall i para't a mirar cada part del teu cos de manera individual (fixa’t en els teus ulls, en les teves pigues, en les pestanyes, en la forma dels teus dits,...). Segur que hi ha parts que t’agraden més que d’altres. I, després, intenta mirar-te en COMPLET. A vegades ens comparem amb altres persones i pensem, té uns ulls preciosos, o té un cul perfecte. I, ens sentim malament amb nosaltres meteixos. Però, segurament, a tu aquell cul no et quedaria bé, perquè no teniu el mateix cos. Fent aquest exercici segurament descobriràs que hi ha molts aspectes (del físic, de la personalitat, de les teves habilitats...) que fan que siguis ÚNICA i PERFECTA tal i com ets.

AGRADA’T I AGRADARÀS. Espero haver-te ajudat. 
Fins la pròxima!!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Judit Àvila, psicòloga experta en alimentació.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: