-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 27/04/20 12:28
Idea
Hola, us vaig escriure fa poc una consulta, i he tingut una idea, pero no se si ho podrem fer. Totes aquelles persones que aquets dies se senten soles, no tenen amigues, amics per compartir el que senten, problemes. Perquè m'he vist bastantes consultes i he vist que moltes i molts estan en la mateixa situació que jo. Pero això crec que seria molt bona ide fer un grup de Whattsapp.

Espero la vostra resposta!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/04/2020 12:48
Hola! Moltes gràcies per la teva aportació, ens encanta que ens feu propostes i ens compartiu idees! La veritat és que ens agradaria poder-vos ajudar, però per tema de protecció de dades no podem fer això. Recollim la proposta per si es pogués fer alguna cosa. Aquí estem si necessites alguna cosa! Ànims que ja queda menys :)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: