-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 28/04/20 14:57
Com avanço?
Amb la noia que m’agrada portem molt de temps tontejant. Ella és una persona molt diferent i sempre em diu que mai s’ha pillat per ningú, però que s’està questionant coses, perquè no pot parar de pensar en mi. Tot i això, no diu que li agrado. Ens parlem molt pel whats però a la cara hi ha distància, es nota la tensió. Ella diu que em necessita conèixer més personalment per aclarar dubtes, però ara tot el que està passant no ajuda gens. No sé que fer, portem tres mesos així i, tot i que espero el temps que necessiti, arriba un moment en el que et menges molt el cap i també has de mirar per tu mateixa. Just abans del cofinament vam començar a avançar personalment, però ara estem estancades. Espero, o em comenli a plantejar les coses?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/04/2020 10:02
Hola!

Doncs sembla que aquesta noia està una mica insegura respecte als seus sentiments, no?

És veritat que hi ha persones que necessiten conèixer als altres per poder-hi confiar, però també s'ha de tenir en compte les necessitats de l'altra, no?

Tu mateixa has de veure si et ve de gust seguir esperant que ella tingui més clars els seus sentiments o bé si li poses un termini. 

Tens dret a fer el que sentis, ja que, com bé dius tu, també t'has de protegir i cuidar-te a tu mateixa. 

Nosaltres seguim aquí, una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: