-
-
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 01/05/20 03:43
Final relació
Fa com 1 mes (en confinament) vaig deixar al meu novio després de més de dos anys junts. Se que he fet bé perquè la situació era tòxica, no s’implicava, no demostrava gaire més que “pasotisme” i em va posar les banyes. Ara sento més rabia que altre cosa per no haver tallat abans i haver viscut enganyada i donant oportunitats a qui s’ho mereixia menys del que em pensava. Què puc fer per superar-ho, deixar de pensar-hi i deixar de sentir una rabia que em mata?
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/05/2020 13:11
Hola!

Aquesta ràbia és fantàstica!!! Deixa que aparegui perquè t'ajudarà a posar límits en un futur! Aquesta ràbia té a veure amb la teva DIGNITAT i la teva AUTOESTIMA!

És a dir, després d'analitzar la relació, hi ha comportaments que no tornaràs a tolerar i que no penses acceptar i és MERAVELLÓS!! 

Escriu en un paper tot el que no penses tornar a tolerar en un futur, i dona les gràcies a aquesta relació per l'aprenentatge sobre tu mateixa. Converteix aquesta ràbia en dignitat, confiança i seguretat. Veuràs com mica en mica et fa sentir millor amb tu mateixa ;)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: