-
-
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 14/05/20 13:10
Squirt
Hola!
Aconsegueixo arribar a l’orgasme però mai he aconseguit el que anomenen “squirt”, i no sé si això es per mi, perquè hauria de sentir més plaer, o per la ment, o perquè simplement el meu cos no ho pot fer... Pot ser que el meu cos no ho pugui aconseguir per mes plaer que senti?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/05/2020 10:13
Hola, 

En principi tots els cossos tenen la capacitat de fer squirt però requereix de molt autoconeixemnent.

Si vols explorar aquest tipus d'estimulació, endavant però per arribar a l'orgasme no fa falta l'ejaculació femenina, a través de l'estimulació del clítoris pots sentir molt de plaer i arribar a l'orgasme. 

La sexualitat no es bona amiga de la pressió, si sents que has de fer una cosa sí o sí i si no ho fas et sents malament perquè no ho aconsegueixes o només t'estimules per aconseguir no se quina cosa... aleshores possiblement el plaer no apareixerà amb la mateixa intensitat.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: