-
-
Any: 2004
Comarca: Baix Llobregat
Data: 16/05/20 16:21
Preocupada per penetració
Tinc un lio amb el que ja he fet preliminars, però no penetració encara, i hem estat parlant i quan s'acabi el confinament tenim ganes de probar coses noves (penetració). El cas es que quan em masturbo i m'intento ficar dos dits només m'hi cap un, noto com si la pell superficial del forat de la vagina es tibés massa degut a l'amplària de dos dits, i no sé si és per la posició en la que ho faig o per nervis o el que sigui. Si em poguéssiu donar consells per a una millor penetració tant de dits com de penis ho agraïria. Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2020 10:11
Hola,

El que estàs fent és correcte, explorar, mirar, tocar i anar veient com reacciona el teu cos. Aquesta pell que notes que tiba és possible que sigui l'himen, si mires amb un mirall, ho pots observar a simple vista. 

Ves explorant la zona, sense pressionar-te i no pateixis, quan les relacions són en parella, l'ambient, en general, és excitant i eròtic, i això afavoreix la lubricació. Si detectes que quan et masturbes tu sola no hi ha prou lubricació, pots provar d'estimular-te amb algún lubricant de base aquosa.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: