-
-
Any: 2004
Comarca: Osona
Data: 16/05/20 17:00
Ting moltes ganas de fullar
Hola,
No se perque pero despres de un somni que he tingut que estava amb una noia que coneixa pero mai havia parlat vaig somiar que estava al costat d'ella hi estavam parlant i em vaig excitar molt. Tenia unes ganes molt fortes de empotrarla. Quan me despertad m'he enfadat amb mi mateix perque mai parlo amb noies i he tingut moltes ganes de follar-le.
Gracies :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2020 10:13
Hola,

Està genial que siguis conscient dels teus desitjos però sovint et trobaràs en situacions on estaràs a prop de persones que et resulataran excitants i despertaran el teu desig sexual però ser conscient d'això no et dona ni et donarà cap dret a fer absolutament res amb aquestes persones sense el seu consentiment explícit, inclús si no han dit que "sí" volen tenir una relació sexual amb tu, serà un "no". 

Per tant, no t'enfadis, utilitza aquest somni com a fantasia.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: