-
-
Any: 2004
Comarca: Vallès Oriental
Data: 17/05/20 00:53
Crec que tinc un problema...
Hola, escric perquè no m'havia passat això abans però fa una setmana que m'he adonat d'una cosa i m'agradaria compartir-ho. Resulta que he vist que mai m'he vist en gland del penis (que per cert te un color que no és el vermell standard, és més aviat com amb un toc lilós), vaig adonar-me la imatge d'un penis amb una erecció resulta que la pell que envolta la punta va cap enredere, i jo mai ho havia vist ni en una masturbació. Sembla que el que em passa no és normal i per això no sé si he fet bé però he buscat a la xarxa i coincideix amb unes coses bastant estranyes però la més usual és fimosi. És greu? Podeu orientar-me una mica? Gràcies.
PD: Des de que sóc petit mes pares deien que després d'orinar m'havia de tirar la pell cap enrere, ho vaig fent però de vegades fa tope...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2020 10:15
Hola, 

Efectivament pel que descrius podem sospitar que pots tenir fimosi. La recomanació seria que anessis al metge de capçalera per a que pugui valorar-ho i determinar si cal intervenir o amb alguna crema podria ajudar a que la pell pogués retirar-se per si sola sense necessitat d'operar.

La fimosi no és una intervenció massa complicada, consisteix en retirar la pell sobrant per a que el gland pugui quedar al descobert. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: