-
-
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 17/05/20 23:31
pastilles risc
Bones,
Mai he pres pastilles anticonceptives i me les van receptar i el mes que ve vull començar. El meu dubte és el seguent:
Si me les començo a prendre el 1r dia de regla, i a mi em dura 5 dies la regla, el 6è dia ja estaré protegida davant un embaraç? o segueix havent molt risc?
Jo he llegit que si les començes a prendre entre el 2on o 5é dia de regla, que els propers 7 dies has d'utilitzar condó, pero m'agradaria saber fins quin punt és segur començar a prendreles el 1r dia de regla i tenir sexe sense condó el dia que marxi la regla.
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2020 10:17
Hola,

Dependrà de la pastilla que prenguis i això t'ho hauria de contestar la professional que te les ha receptat. En tot cas, per evitar ensurts, és recomanable utilitzar doble barrera, és a dir, anticonceptiu hormonal i preservatiu, durant un mes. Així és més probable que els ovaris hagin deixat de funcionar i que, per tant, no ovulis.

Una abraçada i gràcies per esciure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: