-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Empordà
Data: 21/05/20 04:31
dolor
som les 4:25 d la matinada i porto desde la 1 plorant, em sento super inutil i fracasada. Sento que he fallat a una gran persona que sempre mha apollat i mha ajudat en tot, ha confiat amb mi i mha perdonat tot, m'agrada moltissim i l'estimo moltissim i le cagat, nose com arribar a fero tot malbe si tant l'estimo,nose com puc ser tant mala persona per ferli mal i asobre mentirli. No puc més, sento que estic perdent a una gran persona i no puc perque realment l'estimo . Crec que el millor seria deixar la nostra relació per no ferli mes mal de que ja li he fet tot i que se que jo estare plorant tots els dies, per una part mho mereixo, em mereixo tot el dolent que em passa per haver ferit a una gran persona que no s'ho mareixia en cap moment. Nose que fer, no puc canviar i nose com fero tampoc.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/05/2020 10:21
Hola!

El penediment i la culpa són emocions molt fortes i molt doloroses. I durant la nit solen aparèixer amb molta més intensitat. 
Aprofita aquestes estones per analitzar quins errors has comès, què t'ha portat a comportar-te d'aquella manera (quins pensaments i emocions tenies?) i, sobretot, quines alternatives hi havia. 

Per altra banda, l'alta persona és lliure d'escollir si vol seguir amb tu o no. Però per poder-ho decidir ha de saber tota la veritat. Si heu parlat i decideix quedar-se al teu costat, aprofiteu aquesta situació per canviar comportaments i establir acords i pactes. 

Una abraçada, nosaltres seguim aquí.   

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: