-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 26/05/20 16:07
Fotodeplilacio/depilació làser
Nomes q m'agradaria q posesiu algo expliactiu pq crec q molta gent vol saber més coses sobre les dues maneres de depilació
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/05/2020 09:35

Hola! Nosaltres no podem respondre't tan bé com voldríem aquesta pregunta ja que som psicòlogues i no dermatòlogues o esteticients. El que sí que et podem dir és que el que fa la fotodepilació és anar debilitant el pèl progressivament, mentre que la depilació amb làser crema l'arrel dels pèls per eliminar-los definitivament. Per als dos tractaments es necessiten vàries sessions. El millor que pots fer és consultar el teu cas a un/a expert/a perquè a vegades ens funciona millor una cosa o l'altra en funció del nostre tipus de pèl i pell. Si pots consulta-ho també a un/a dermatòleg/a, sobretot en el cas que tinguis la pell sensible.

Gràcies per utilitzar el consultori :)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: