-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 02/06/20 17:39
Amics
Hola, fa dies que els meus amics no volen quedar amb el grup perquè ja van amb un altre grup i quan pregunto si puc anar amb ells i els seus amics em diuen que millor no perquè a la gent li sembla incòmode o no està agust. Penso que és perquè sóc rara o algo per l'estil que no semblo amable i realment no em coneixen. Em sento malament però el problema està en aquesta gent, els meus amics els estimo molt i no hi ha cap problema amb ells ni ells tenen cap amb mi. No vull estar a casa sola mentre ells s'ho estan passant bé i estic trista perquè m'hagués agradat que els caigués bé.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/06/2020 10:30
Hola!

És difícil quan no coincideixes amb les teves amistats...Intenta demanar-los que també et dediquin un espai de temps, és a dir, que, tot i que quedin amb altres persones, també busquin moments per quedar amb tu. 

Si busques la forma de fer-ho fàcil (que no hagin d'escollir entre tu i els altres) serà una manera de mantenir l'amistat. 

Per altra banda, també et recomanem que intentis ampliar una mica el teu cercle d'amistats, que busquis altres persones per conèixer i amb qui puguis compartir també algunes estones. Ens va bé tenir diferents cercles d'amistat, crea els teus ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: