-
-
Any: 2005
Comarca: Baix Llobregat
Data: 04/06/20 01:34
Amor (?
Hola, que puc fer? Hi ha un noi que em va començar a agradar fa mooolt un noi fa molt, em va rebutjar i ara, després del confinament, pensava que ja no m'agradava i avui m'he adonat que encara m'agrada. La cosa és que està més amable amb mi i penso que és perquè es pensa que a mi ja no m'agrada i potser per ell és menys incòmode. De vegades penso que potser li agrado però prefereixo no pensar-ho millor perquè no ho trobo possible. Com puc actuar davant d'ell? creus que li he de dir algo? Gràcies :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/06/2020 11:18
Hola!

Doncs quan tenim la incògnita de si agradem a una altra persona o no, és una situació rara i, potser, una mica incòmode... 

Així que tens diferents opcions:
- no fer res i esperar a veure si ell mostra algun tipus d'interès
- declarar-te directament i acceptar la reacció d'ell. 
- intentar oblidar-lo i passar pàgina

Busca l'opció que més s'ajusti a la teva manera de ser... No hi ha una resposta única, cal anar trobant la manera que sigui més còmode per tu. L'important és que siguis honesta amb el que fas i que no agredeixis a l'altra persona ni a tu mateixa. 

Una abraçada, nosaltres seguim aquí! ;)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: