-
-
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 05/06/20 13:46
Personatges de ficció
Hola, crec que m'obsessiono amb personatges de ficció de series o pel·lícules i quan aquesta s'acaba ho passo bastant malament. És com si m'hi hagués enamorat. Ara estic en una situació d'aquestes i no sé com sortir-ne, algun consell? Per què em passa això?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/06/2020 11:26
Hola!

Aprendre a separar realitat de la ficció pot arribar a ser més complicat del que sembla. Són personatges creats per la imaginació d'una persona (o per més d'una persona) i no existeix ningú així. És important que, si notes que t'estàs obsessionant, intentis sortir-ne i deixar una mica la sèrie. Si vols, pots intentar analitzar quin tret de personalitat és el que et crida l'atenció, per tenir una idea de quins aspectes t'atrauen en les altres persones. 

Tot i així, si notes que aquesta obessió se t'emporta potser hauràs de buscar ajuda professional per desenganxar-te. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: