-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 08/06/20 14:09
Cames
Hola, estic estressadíssima perquè tinc les cames horroroses. Una amica abans de que comencés tot ho del confinament ja ho tenia però em sembla que no se m'està curant. El cas es que tinc les cames amb vermellor per cada folicul (d'on surt el pel) i alguns pels enquistats. Em pensava que era perque feia molt temps de la meva depiladora, la vaig deixar d'utilitzar, vaig estar un temps sense depilarme per is em passava i res. Vaig probar amb la cutxilla i despres vaig decidir comprarme una depiladora bona. A mes, m'exfolio les cames dos cops per setmana i me les hidrato molt i no noto canvis. Ja no sé que fer!! M'encantaria si em recomenessiu una pomada o algun producte que m'ajudi. Gràcies!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/06/2020 08:13
Hola bonica!

Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres i explicar-nos el que et preocupa. Nosaltres som psicòlogues i ens sap greu no poder-te ajudar en això,... et recomano que t’adrecis a un professional, un dermatòleg o un esteticista, et donaran el millor consell. Pensa que la cuchilla i la maquina depiladora són mètodes agressius amb la nostra pell i és important hidratar-la. Pel que et recomanem que preguntis a professionals, inclús pots anar a la farmàcia a veure si saben dir-te alguna pomada!

Una abraçada guapa! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: