-
-
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 14/06/20 16:59
Crush...
Fa uns mesos vaig provar d'enviar-li solicitud d'amistat per instagram al meu crush i van anar passant els dies i no me l'acceptava ni res, sempres estava en pendent.... Total que la vaig eliminar jo, però... ara no me'l trec del cap, però tampoc m'atreveixo a dir-li res perquè mai em parlat... Què puc fer?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/06/2020 15:32
Hola!

Doncs passar pàgina. Tu ja has intentat connectar amb ell, però no ha mostrat interès... així que fora! Si algú no està interessat en tu, de debò vols seguir anant-li al darrera? 

Si vols pots fer un últim intent de començar el contacte, però si segueix ignorant-te.... ja tindràs la resposta. Sabem que fa mal, però a vegades cal llegir bé les senyals que ens envien per no fer-nos més mal amb falses esperances. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: