-
-
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 17/06/20 13:27
Explicar-ho als pares
Bones! Porto 2 mesos parlant amb una noia que viu a Girona (45 min). Ella té 16 anys i jo 18. Ens considerem nòvios i ens agradaria molt quedar i com que a partir del curs que ve jo estudiaré a Girona, anar mantenint el contacte cada setmana i seguir endavant amb la relació.

Els seus pares ja saben que té algo perquè van pillar algunes converses nostres i una mica hot jejej. Tot i així, s'ho van agafar bé i li fan preguntes perquè els hi expliqui qui sóc però ella es nega rotundament, dient que no és capaç de cap manera. Jo ja he intentat motivar-la de totes maneres i intentant no ser pesat. A veure si em podeu donar una resposta una mica més convincent que dient que "tingui confiança, que anirà bé per tots i això..." jejej.

Gràcies!! ;D
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/06/2020 15:38
Hola!

No acabem d'entendre quin és el problema. Entenem que tots dos teniu ganes de quedar i que la seva família, tot i que ha enganxat una conversa que teníeu, s'ho ha agafat bé, no?

Doncs endavant!

Si ella de moment no vol explicar-ho als seus pares i necessita més temps.... ho hauràs d'acceptar. Si continues pressionant-la pot ser que la relació es torni una mica rara...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: