-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Camp
Data: 21/06/20 14:36
Dubte primera vegada
Fa dos dies vaig mantenir relacions sexuals per primera vegada. Em va fer bastant mal a l'inici però al cap d'una estona ja no. Em va sortir sang després i han passat un parell de dies i encara me'n surt (m'havia de venir la regla i no sé si pot ser això). Què pot ser? També em passa que em fa bastant mal la part d'entrada a la vagina, com si la tingués irritada. És normal?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/06/2020 10:48
Hola,

No sabem en quines condicions vàreu tenir relacions sexuals, si vau utilitzar preservatiu en tot moment quan el penis estava en contacte amb la vagina, etc... 

Si veus que et segueix molestant, el més recomanable és que consultis amb un metge, potser et va fer alguna petita ferida.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: