-
-
Any: 2006
Comarca: Segarra
Data: 23/06/20 19:39
Confosa sobre el genere
SOc una noia pero des de fa un any que no em sento gens identificada amb la roba o acsesoris de noia. Em vull vestir com un noi i ho faig,pero no sento que sigui un noi. Es a dir, m'agrada semblar-ho pero no crec que vulgui ser-ho. A la vegada jo crec que em sento noia pero també noi o cap, no ho sé! Ara he descobert el genero no binari pero no sé si ho soc o no. Podria ser genere fluit?? o com? EN fi estic feta un lio porque crec que soc no binari pero no estic segura i em fa por parlar amb gent porque es un a cosa dificil de comprendre que faig?? que opineu? Moltes gràcies per tot espero la resposta
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/06/2020 10:50
Hola,

Per a poder definri-nos primer hem de permetre'ns escoltar-nos, qüestionar-nos i informar-nos en moltes ocasions. Que sentis dubtes és normal, si sents que no encaixes, és sa que et facis preguntes.

Nosaltres et recomanem que puguis buscar informació sobre els dos perfils en els que sents dubtes: gènere no binari i gènere fluid. Potser al centre LGTBIQ+ de Barcelona et poden ajudar.

Una abraçada i gràcies per confiar en nosaltres!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: