-
-
Any: 2003
Comarca: Anoia
Data: 23/06/20 21:37
Encara no he tingut un orgasme amb el meu novio
Porto dos anys amb el meu novio i encara no he arribat mai a l'orgasme, ell es el primer amb el que estic i no se si es ell, si soc jo o que pero amb mi mateixa sempre arribo i no se perque amb ell no i ja no se que fer...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 25/06/2020 10:09

Hola! El primer que has de saber és que el que et passa és absolutament normal i és molt comú que els passi a les noies. Et recomanem que et comuniquis amb la teva parella quan tingueu relacions sexuals. Tu saps què t'agrada i què et fa arribar a l'orgasme quan et masturbes, així que explica-li a l'altra persona perquè aneu trobant allò que més us funciona. També és important que no t'enfoquis només amb l'orgasme, sinó amb tenir relacions plaents. Comunica't i experimenta amb la teva parella i un dia et sorprendràs :)

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: