-
-
Any: 2003
Comarca: Alt Empordà
Data: 24/06/20 14:12
“Scuirt”
Hola,
amb el meu novio, al tenir sexe no tenim cap problema, arribo a l’orgasme a traves dels preliminars i tot però no he arribat a còrrem mai, i portem molt de temps. A què és degut això.

Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/06/2020 10:52
Hola,

L'ejaculació femenina s'aconsegueix a través de lestimulació de la zona del punt G. Si arribes a l'orgasme amb masturbació, fregament, sexe oral, etc... ja podríem dir que t'has corregut. 

S'utilitza la frase o l'expressió "corre's" com si féssim un paral·lelisme amb l'ejaculació, però les persones amb vulva poden tenir orgasmes sense ejaculació, de fet, és el més habitual.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: