-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 24/06/20 21:23
Dubtes
Hola!
Tinc 16 anys i tinc dubtes amb el meu gènere. És normal?
Sé que hi existeix el gènere no binari, però personalment (i amb tot el respecte a les persones no binaries) penso que només es pot ser home o dona. Però es que jo no sé que sóc! Tinc un cos masculí i personalment no m'agrada, per tant, suposo que sóc transgènere, però tot el tema de la transició (operacions, rebuitg, agresions...) em fa una mica de por. Quan era petit sempre pensava que de gran em creixerien els pits, tindria la regla i seria una noia, però ara que tot això, òbviament, no ha passat no sé què fer. Quan miro al futur penso en mi d'una forma femenina, però després els pensaments de: ningú m'estimarà, mai tindré parella, mai m'agradaré al 100% em venen i em preocupo molt.
És normal plantejar-te el teu gènere? Com sé si això només és una etapa o una cosa permanent?
Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 26/06/2020 10:55
Hola,

Entenem que és un tema que et deu estar fent patir molt. Potser 'ajudarà buscar informació en centres de referència, si sents que no encaixes, és sa que et facis preguntes.

Nosaltres et recomanem que puguis acudir al centre LGTBIQ+ de Barcelona, allà et poden donar informació veraç, et poden escoltar,... et poden ajudar.

Una abraçada i gràcies per confiar en nosaltres!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: