Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 26/06/20 16:49
Podria tenir alguna ETS?
Hola,
cap a finals d'abril em vaig adonar que tenia una cosa rara al penis, com si fos un gra de pus pero que no es peta. No sé què es i em fa por que s'escampi. Em sento molt insegur i em faria molta vergonya estar a punt de tenir sexe i que veiés aquest gra. Durant l'estiu passat he tingut sexe anal amb varis homes (només un sol cop sense condó i s'havia fet els anàlisis de la ETS feia poc) però els meus pares no ho saben i no puc dir-ho a cap doctor/doctora sense que ho sàpiguen. Explicar-los no és una opció. L'últim cop que vaig tenir sexe va ser a principis de gener 2020. A més, ara se m'ha com inflat una part del tronc del capoll i no tinc nidea de què és. Podria ser que se m'hagués encomanat per altres vies? Tinc tendència a tenir verrugues als peus, però el gra no té pinta que ho sigui i la mena d'inflamació tampoc. M'agradaria actuar ràpid abans que s'escampi i abans d'estar a punt de tenir cap relació sexual amb ningú per no passar vergonya i enviar-ho tot a la merda.
Què puc fer? Hi ha alguna manera de contactar amb un professional que em digui què tinc i com ho puc solucionar?
Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/06/2020 09:51
Hola,

El més recomanable és que acudeixis al metge ja que no podem saber què tens i la persona professional encarregada d'esbrinar-ho és un/a metge. 


">

  o a https://www.bcncheckpoint.com

">

/ on la confidencialitat està garantida.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

No esperis massa temps més, quan surten granets, bultos, o zones vermelles als genitals o qualsevol altre part del cos, és important revisar-ho.

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.