-
-
Any: 2004
Comarca: Segrià
Data: 26/06/20 17:11
Confosa amistat
Hola, aquesta consulta pot semblar una tontería comparada amb la resta de consultes pero bueno jajjja. El cas es que a vegades dono massa voltes a Tot i ultimament me obsessionat per pensar si els meus amics son realment amics. Tinc un grupet d'amigues les cuals 4 d'elles m'he comensat a Fer aquest any i les Altres dos son amigues mes properes de fa mes anys. Ells per mi son molt bons amics i sempre es precupen per mi i me inviten als plans. A mes, sé que m'estan fent un regal d' aniversari. Pero, per exemple, l'altre día estavem fent preguntes i va sortir una que deia: "qui es mes probable que s'operi algo de la cara" i Jo vaig dir que soc capas de tocarme el nas pero res mes, i Tot seguit una d'elles va dir tu si toperessis el nas estaries mes guapa, i despres es va notar com es va arrepentir del que havia dit i tots vam riure i tal i va comensar a dir que no que no volia dir aixo que nose que. I Jo estava enplan me la suda, i deia "te rao obviament estaria mes guapa nose que" i me va dir que no i pos Jo em suposava que havia estat un malentes i ja esta. Pero Avui he quedat amb una amiga que estava allá quan laltra me va dir lo del nas i ma dit q en realitat ho va dir enserio pero que despres es va arrepentir molt. Vamos que ho va dir enserio. I Avui he estat donant voltes. I nose ademes sempre sen foten de mi tipo em costa molt expresarme i sempre quedo penosa i soc com la seva risa saps. Nose es com a que els adoro molt pero a la vegada coses com aquestes me fan rabia i me fan plantejarme si realment son amics de veritat. Que potser nomes es una paranoia del meu cap i Tot son tonteries, pero nose necesito algu amb qui parlar daixo i no tinc a ningu que Jo cregui que em pugui entendre. Perdo pel tostazo i gracies si em contestes :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/07/2020 11:50
Hola!

En una relació d'amistat, és important que hi hagi equilibri entre el que donem i el que rebem. Tu mateixa dius que sents que són els teus amics i que et sents acceptada i valorada, així que endavant!

És veritat que algun comentari o algun gest poden fer que et sentis malament, però no qüestionis tota l'amistat, centra't només en aclarir aquest punt. A vegades ens ofusquem amb algun tema i acabem fent-lo molt gros. Crec que ha passat això. 

Si alguna cosa et molesta, fes-ho saber. Veuràs com reaccionaran bé ;) 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: