-
-
Any: 2000
Comarca: Pla d'Urgell
Data: 26/06/20 22:39
sol
em sento molt sola i crec que un dels principals motius es perque no he superat la mort de la meva padrina tot i fer un any daixo
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 03/07/2020 11:51
Hola!

És possible que encara et trobis dins el procés de dol. L'acceptació de la mort d'una persona significativa pot durar molt temps, i necessita espai per curar-se i sanar-se. Procura escriure sobre la teva padrina, fer-li alguna carta d'agraïment, dedicar-hi un espai al dia (o a la setmana) per recordar-la, per plorar-la, per sentir la seva enyorança. 

Cal travessar tot el dolor per poder tornar a sentir l'amor d'aquesta relació. Si necessites ajuda professional, demana-la. Si ho vols compartir amb la teva família, fes-ho. El dol, si és acompanyat, sovint porta més consol. 

Una abraçada, nosaltres seguim aquí. 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: