-
-
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 27/06/20 17:30
Masturbacio
Holaa!! Fa 2 anys que tinc parella y bueno al principi tot molt bé en el tema sexe. Pero crec que es degut a que sempre que probes algo nou t'agrade. Total.. que desde els 14 he estat de relació en relació i no me dedicat molt temps i importancia a mi mateixa respecte al tema de la masturbació. Fara mitj any en vaig comprar el satisfayer jajajaja. Bueno tot molt bé fins que ja no podía arribar al orgasme al fer-ho am el meu novio.. em vaig rallar i el vaig tirar a la basura... I después va venir el confinament.. i am tant temps lliure em vaig explorar i coneixer el meu cos i em va encantar. El problema es que Li he intentat ensenyar a la meva parella i no está receptiu... Ho he probat moltes vegades ja... Nosé si es degut a que la relacio es molt llarga o perqué.. pero m'agradaria una opinio sobre el tema... Moltes gracies!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/06/2020 09:45
Hola,

Enhorabona per haver-te dedicat temps i haver-te conegut! És important que ens coneguem per a poder explicar i demanar què ens agrada i com ens agrada sentir plaer sexual.

Potser estaria bé que poguessis parlar amb la teva parella i explicar-li la sensació que tens que no es mostre receptiu a que li ensenyis com vols que t'estimuli. Què li fa sentir? Què li fa por?

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: