-
-
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 27/06/20 19:14
Clítoris
Hola! La meva consulta es relacionada am la forma de la vulva i el clítoris. Es a dir, jo tinc els llavis menors molt grans i al fer-ho avegades am la meva parella si no estic prou lubricada genera problemes i aixins.. Pero encanvi el clítoris cuan está excitat i inflat el tinc com amagat sota la pell i cuan el tocó directament poques vegades en dona plaer, nomes suaument. La meva pregunta es, si la forma del clítoris afecta a la hora de masturbarse tambe ho fa a la hora de les relacions oí?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/06/2020 09:46
Hola,

Cada persona sent de manera diferent per aquest motiu és important escoltar-se, conèixer-se i explorar-se, per saber com i de quina manera t'agrada sentir plaer. Com reacciona el teu cos, el teu clítoris, la teva vagina, la teva vulva, etc...

Potser quan et masturbes el teu clítoris necessita un tipus d'estimulació i quan tens relacions sexuals amb una altre persona en necessita una altre. 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: