-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 27/06/20 23:45
Semblava candidiasis
Al dia següent d'haver fet penetració i sexe oral em va començar a picar la vagina. Vaig esperar un parell de dies per si se'm passava, però em van començar a aparèixer grumolls blancs, que sortien de l'apertura de la vagina. Investigant, vaig veure que podria ser candidiasis i vaig anar a la farmàcia a explicar què em passava. Em van donar Gine-Canestén cápsula vaginal blanda, que en teoria amb una dosis se m'havia de curar.

Ja fa 2 dies d'això i encara em pica una mica i em segueixen sortint grumolls blanquinosos. No he anat mai al ginecòleg i tinc por que m'hagi equivocat de remei, ja que he llegit que si era la primera vegada que tenies candidiasis, hi anessis. El meu dubte és: quant de temps he d'esperar perquè em faci efecte el Gine-Canesten? Després d'això hauria d'anar al ginecòleg igualment?

Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/06/2020 09:47
Hola,

Efectivament, el millor és consultar amb la ginecòloga per a poder aplicar la medicació que calgui.

Si tens sospites de Candida també és important que utilitzis roba interior 100% cotó, pantalons que no siguin estrets i que també siguin de cotó. 

La Candida és un fong, és important tractar-la ja que un ambient com la vagina, calentet, ple de flora bacteriana, i sovint amb poca transpiració per la roba que portem, etc... pot complicar-se.

Pots trucar a la tarda jove del Centre d'Atenció Primària de la teva zona i demanar hora amb la ginecòloga o la llevadora.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: