-
-
Any: 2000
Comarca: Selva
Data: 02/07/20 16:19
Himen
Fa anys que no soc verge pero quant timc relacions sexuals em fa bastant de mal, vaig anar al ginecoleg i em va dir que tinc al himen gruixut, i es per aixo que em fa mal, tambe em poso massa tensa quant tinc sexe i no se que fer. Em fa por la penetracio, no soc capaç de posarme un tampax i menos juguets.... Que puc fer per trencar al himen o que sigui mes flexible per que no tingui dolor a les relacions i per deixar de tenir por a la penetracio?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/07/2020 17:36
Hola,

Pensa que si et fa mal, és completament lògic que et tensis i tinguis por a la penetració. El teu cos es protegeix del dolor.

Si la ginecòloga et va comentar que la causa d'aquest dolor que senties era per un himen gruixut, et diríem que tornessis per tal que t'indiqués de quina manera es pot solucionar perquè puguis gaudir amb tranquil·litat de la teva sexualitat.

És probable que quan desaparegui el dolor, la por a la penetració ja no hi sigui.

Una abraçada i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: