-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 04/07/20 02:35
ANGINES
Hola, vaig agafar angines i vaig anar a una festa... total q aquella nit vaig liarme amb el meu amic (stem de lio) ara ell tmb jo ha agafat... ens estem medicant els dos amb el mateix... si ens liem durant el tractament tornarem a pillarho o com q ens estem medicant no passa res?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 06/07/2020 09:36

Hola! Nosaltres no som metges i per això no et podem donar una resposta exacta. El millor és comentar-ho al teu metge, metgessa o infermer/a. De totes maneres creiem que si el que esteu prenent són antibiòtics, no hi ha problema perquè el que fan és eliminar els bacteris que han causat la infecció i no tornareu a agafar angines mentre en preneu.

Gràcies per utilitzar el consultori!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: