-
-
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 07/07/20 16:33
parella i amistats
Bones, estic bastant preocupada perquè la meva novia havia quedat amb uns amics que coneix en línia (son molts, de varis països i alguns d’aquí) i al final em va dir que només es va presentar un noia. M’havia explicat que tot be, havien parlat de coses en general (i també em deia que en molts moments havia parlat de mi i de que soc la seva novia) però no sé em preocupa que puguin haver-se liat o algo, em sembla estrany que just hagin quedat elles soles i també ara de la nada li agrada l’anime japonès, cosa que a aquesta noia li agrada i aquesta es una de les coses típiques que passen quan hi ha infidelitats, que a la teva parella li comencen a interessar molt coses així de cop però segons ella fa temps que mirava animes i tal però es que ara quan quedem en vol mirar i tot amb mi.
M’hauria de preocupar, deixar de pensar-hi o dirli algo? Que jo sàpiga han quedat només un cop.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/07/2020 10:17
Hola!

Pel que expliques la teva parella està sent molt sincera amb tu i t'està incorporant en tots els seus interessos. 

Ha parlat de tu, vol mirar anime amb tu... Quin problema hi ha? ha conegut una altra noia, amb qui va tenir una bona conversa i li va semblar interessant, ja està. 
No passa res. 

La teva parella ha decidit estar amb tu lliurement. Vol estar amb tu. Confia en això, d'acord?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: