-
-
Any: 2004
Comarca: Vallès Oriental
Data: 14/07/20 20:09
Problema
Fa poc vaig conèixer a un noi el qual sembla que té interès en tenir alguna cosa i em faria molta il•lusió perquè encara no m'he liat mai. La qüestió és que tinc por de que noti mal alè perquè sempre tinc mocs i des de fa una setmana que em prenc unes pastilles que em va receptar el metge per tal d'eliminar la mucositat bucal, el qual va dir que me les prengui durant un mes. Tot i això, encara no he deixat de tenir mocs i nose que fer, perquè si nota mala olor no voldrà res més. Estic confusa perquè no vull perdre la oportunitat (aquest noi m'agrada)...
No sé què fer...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/07/2020 10:01
Hola!

Entenem les teves pors, per això és important que les puguis analitzar a fons:
Realment tens mal alè? Que tinguis mocs no vol dir necessàriament que el teu alè sigui desagradable.

Si t'has de sentir més tranquil·la, intenta portar algun tipus de caramel o xiclet de menta (que tenen un gust intens) i pot "amagar" el possible alè que facis. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: