-
-
Any: 2006
Comarca: Osona
Data: 16/07/20 22:32
Masses voltes
Hola!
Sempre que em passa alguna cosa que no m'agrada o algun problema li dono masses voltes i no puc para de pensar-hi.
He provat d'escriure-ho, desconectar fent activitats, esport, una vegada vaig parlar d'un problema amb una amiga... però estic sempre 3 dies o així donant-li voltes (que al cap d'un temps ja te'n oblides però al principi...)
No se què fer per no pensar tant amb algunes coses. Em podríeu ajudar?

Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/07/2020 10:04
Hola!

Doncs sembla que potser necessites el contrari: com que intentes tant desconnectar, que el teu cervell no ho aconsegueix. 

Així que et proposo que facis el contrari: quan tinguis un problema o alguna cosa que no t'agrada, dedica't a pensar-hi cada dia com a mínim 30-45 minuts. No deixis de pensar-hi i centra tots els pensaments en això. Si t'apareix el pensament en un altre moment del dia, tu mateixa et pots dir: "ara no toca, ho faré a l'hora de pensar". 

Ja ens explicaràs, 
Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: