-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Urgell
Data: 19/07/20 19:13
el.primer cop
hola, ahir vaig fero per primer cop amb la meva parella i sincerament va ser una merda, em va fer mal, el tio va acabar massa rapid i asobre a mi no em va donar cap tipus de plaer, estic bastant decepcionada ja que se que no tot es de pelicules pero m"ho imaginava millor. Tambe com va ser el meu primer cop doncs tinc por per si s'ha trencat o algo, tinc por. Nose si dirli a la meva mare ja que tinc vergonya i por per si em diu que ha sigut aviat. Sisplau responeu
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/07/2020 10:11
Hola,

Sovint quan les expectatives no es corresponen amb la realitat ens frustrem. Potser seria important que poguessis parlar amb ell, expressa-li com et vas sentir, què t'agradaria que fos diferents, etc... Potser la propera vegada que estigueu en un moment íntim podries ensenyar-li com et masturbes tu, de quina manera t'agrada sentir plaer, així ell pot aprendre com i de quina manera t'agrada estimular-te.

És important que us conegueu, que pugueu parlar, que us comuniqueu sobre la vostra sexualitat i construiu la que voleu compartir junts.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: