-
-
Any: 2005
Comarca: Alt Urgell
Data: 22/07/20 10:23
!!
Hola primer de tot moltíssimes gràcies per la feina que feu.
La meva consulta és sobre la regla, e sigut la última de la meva classe i ara hem fa vergonya parlaré amb les meves amigues només ho sap 1 persona i ns com digerlsi si hem pogesin ajudar a sentir me més segura amb aquest tema seria genial.
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 30/07/2020 19:17

Hola,

Gràcies a tu per la confiança!

Fixa't que tenir la regla és un fet naturalíssim i del qual no ens n'hauríem d'avergonyir. Independentment de l'edat en que ens hagi vingut per primer cop!

Les teves amigues parlen obertament del tema? Podries aprofitar les converses que tingueu per parlar naturalment de la teva regla, sense vergonyes. Plantejar els dubtes o neguits que tinguis, les sensacions que experimentes, etc. Veuràs que no passa res, i que la vergonya va disminuint.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!


Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: