-
-
Any: 2001
Comarca: Cerdanya
Data: 26/07/20 03:25
Ajudar a un amic amb depressió
Hola!

El meu millor amic va ser diagnosticat amb depressió fa uns anys. Jo he estat allà sempre pero últimament sembla que es mes difícil des-de que estic mes ocupada amb estudis i altres cosas importants no hem quedat tant i el que noto es que per mes que mostro que tot i així estic allà amb ell per el que necessiti, no ho sap. A més a vegades no se que fer per que si li pregunto que com està noto que evitar la pregunta i ho entenc pero a la vegada em fa cosa no preguntar-li a vegades perquè no pensi que no m’interesso per com està pero tampoc vull que em parli de com està y tal per compromís o algo si no li apateix. Per tant, a vegades no se si es que jo no faig suficient per ajudar-li o que ell no es dona compte de que jo estaré allà quant o necessiti.

Gràcies!!!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 29/07/2020 19:04

Hola!


I si li expliques els teus dubtes a ell? A vegades volem protegir tant les persones que ens estimem que ens oblidem de preguntar-los què necessiten. 


Crec que seria molt honest per part teva que puguessis explicar-li com et sents i que vols que sàpiga que estàs al seu costat. Segurament li agradarà conèixer el teu punt de vista i els teus dubtes per relacionar-te amb ell, de manera que la vostra amistat augmentarà en complicitat. 


No tinguem por de dir als altres: "no sé com ajudar-te, què necessites?" Veuràs que obtindràs una bona resposta 


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: